Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συμπολιτες  να καταδικασουμε ολοι τα φαινομενα φασισμου και βιας που γινονται στον τοπο μας .
Η χρυση αυγη ειναι μια εγκληματικη μαφιοζικη οργανωση νεοναζι δολοφονων που ο λαος η νεολαια και το εργατικο κινημα πρεπει να τους απομονωσει τελειως.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Καθάρισμα Μονοπατιών

Ο ορειβατικός σύλλογος ΑΓΡΙΝΙΟΥ  στις 08/09/2013 άνοιξε το μονοπάτι ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ- ΚΟΝΤΙΒΑ-ΔΟΛΙΑΝΑ.Μια διαδρομή απείρου κάλους. Κύριοι...
του χρόνου 2014 θα ήθελα να διαθέσετε από τον χρόνο σας (3) μέρες για ανοιγμα  και καθαρισμό των μονοπατιών του χωριού μας. Αναδεικνύοντας ξεχασμένα μονοπάτια,γεφυράκια,εικονοστάσια, προβάλοντας το χωριό μας.Ο εθελοντισμός είναι μια κοινωνική προσφορά.Στην ανάδειξη του μονοπατιού βοηθήσανε (8) άτομα από την καστανιά και τον Πρόδρομο .ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ .
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Διάκριση του pezoporos στον Ποδηλατικό Γύρο

Τερματίζοντας τα 400 χιλιόμετρα με ποδήλατο. Διαδρομή: ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΡΤΑ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΠΑΛΑΙΡΟΣ και ο γύρος της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Σύνολο 21 ώρες. Τρομερή εμπειρία να κάνεις ποδήλατο όλο το βράδυ. Τερμάτισαν και οι 60 ποδηλάτες.




Διαβάστε περισσότερα...
Ρε παιδια ποιος ειναι  Ο ΤΣΑΚΜΑΚΟΥΛΑΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Party στα Δόκανα

Ο Σύλλογος διοργάνωσε για πρώτη φορά Party στα Δόκανα με ελληνικά και ξένα τραγούδια φτάνοντας το κέφι στο ζενίθ μέχρι στις 5 τα ξημερώματα. Μπύρες και αναψυκτικά ήταν δωρεάν από τον Σύλλογο.



















 
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Καθαρίζοντας το μονοπάτι για το "ΜΑΪ ΡΕΜΑ".Φτάνοντας στο πηγαδούλι κάναμε μπάνιο και συνεχίσαμε την πορεία μεσα στην ρεματιά. Στο τέλος της ρεματιάς είδαμε για πρώτη φορά τα αγριοκάτσικα της Τσούκας.




Το team ξεκουραζεται













Διαβάστε περισσότερα...